Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КАОУ СТИВ НАУМОВ, КУЌА СО ГАРАЖА ( Реф : К2223)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 134 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА ( Реф : К2226)
Повеќе
Цена : 24 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС, ГОРНО ОРИЗАРИ ( Реф : Г.ОРИЗАРИ)
Цена : 550 000 €
Простор (ефективен) : 610 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
БАДЕМБАЛАРИ, КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2225)
Цена : 10 900 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Land space : 53 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, ОДРЖАНА КУЌА СО ДВОР И МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2224)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 146 m²
Land space : 111 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СО МАРКИЦА ( Реф : П528)
Цена : 97 000 €
Простор (ефективен) : 6 000 m²
Land space : 8 000 m²
Повеќе
НАД ЧИНАРОТ, КУЌА ЗА 2 ФАМИЛИИ ( Реф : K2081)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
ПРИЗЕМНА КУЌА ( Реф : К2215)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА, ДЕЛ КАРАБИНА ( Реф : К2218)
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Land space : 20 m²
Повеќе
КУЌА НА БАИРОТ СО 2 СТАНА ( Реф : К2214)
Повеќе
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 35 m²
Повеќе