Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО БЛИЗИНА НА ПЕЛАГОНКА 1, НА ПРИЛЕПСКА ( Реф : П362)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ЗА ИЗДАВАЊЕ ДЕЛОВЕН ИЛИ СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ488)
Наемнина : 2 200 € / месец
Простор (ефективен) : 330 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА, 2 КАТА СЕКОЈ ПОСЕБНО ИЛИ ЗАЕДНО ( Реф : Н423)
Повеќе
Цена : 180 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : НАД ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц111)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ВО ИНУСТРИСКИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ ( Реф : П475)
Цена : 10 €
Простор (ефективен) : 3 100 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА СО МАРКИЦА ЗА ИНД.ОБЈЕКТ ( Реф : П471)
Цена : 10 €
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА, ПОД ТРУДОТ, СТРУЈА, ВОДА, ПАТ ( Реф : П470)
Цена : 27 000 €
Простор (ефективен) : 380 m²
Повеќе
ОБЛАСТА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН ( Реф : Д244)
Цена : 17 000 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе