Недвижности

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА СО ПЛОЧА И ДВОР ( Реф : К2269)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Land space : 77 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ЗА ПОДОЛГ РОК ( Реф : НОВА БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 190 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КУЌА СО 2 ПЛОЧИ ( Реф : K2259)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 125 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВА КУЌА, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2279)
Повеќе
Цена : 79 900 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА ( Реф : АТ ПАЗАР)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 74 m²
Повеќе
КУЌА СО ПЛОЧА ( Реф : ЈЕНИ МАЛЕ)
Повеќе
Цена : 59 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 11 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА СО ДВОР И МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : 2281)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : ЈЕНИ МААЛЕ)
Повеќе
Цена : 29 999 €
Простор (ефективен) : 92 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ОЛЕВЕНИ, КАЈ ВИКЕНД НАСЕЛБАТА, ЗЕМЈ. ЗЕМЈИШТЕ ( Реф : П526)
Цена : 7 000 €
Простор (ефективен) : 1 750 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР + можност за надградба ( Реф : K1795)
Повеќе
Цена : 100 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 80 m²
Повеќе