РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР + можност за надградба

Реф : K1795

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 05 February 2024

Финансиски информации :

Цена 100 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 100 m²
Land space 80 m²
Број на соби 3
Број на спални 2
Број на катови 2
Број на купатила 2
Број на тоалети 2

K1795, ЦЕНТАР, ПРЕКРАСНА РЕНОВИРАНА КУЌА, ПРИЗЕМЈЕ И КАТ (48+49+4М2) СО ДВОРНО МЕСТО (81М2) СО ДВЕ АРМИРАНО БЕТОНСКИ ПЛОЧИ И МОЖНОСТ ЗА НАДГРАДБА., 
ДОЛУ ГОЛЕМА ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА СО КАМИН, КУПАТИЛО И ВНАТРЕШНИ СКАЛИ, 
ГОРЕ ДВЕ СПАЛНИ СОБИ КУПАТИЛО И БАЛКОН
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата