ГРАДСКИ ПАЗАР, СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ СО ДУЌАН И ДВОР

Реф : К2108

Адреса :

ГРАДСКИПАЗАР

Слободно од датум : 09 August 2019

Финансиски информации :

Цена 59 900 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 95 m²
Land space 80 m²
Ориентација Северозапад

K2108, СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА ЗА ВИКЕНДИЦА ПОД ПЕЛИСТЕР, СО ВАША ДОПЛАТА, 
ПОД ПАЗАРОТ, ПРВ КАТ ОД ДВОКАТЕН ОБЈЕКТ, СО ПОВРШИНА ОД 90 М2 + БАЛКОНИ И СКАЛИ, + ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ВО СУТЕРЕН ОД 17М2, ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ ОД 22 М2 И ГАРАЖА ОД 13 М2, СО ПОМОШНИ ОБЈЕКТИ ВО ДВОРОТ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата