Next >>

РЕНОВИРАНА КУЌА ЗА ОДМОР И ЖИВЕЕЊЕ

Реф : ЈАСЕН

Адреса :

КАЈ РЕЗЕРВАТОТ ЈАСЕН ОД СТРАНАТА НА МАКЕДОНСКИ БРОД
Битола

Слободно од датум : 14 February 2019

Финансиски информации :

Цена 35 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 170 m²
Land space 500 m²
Број на спални 4
Број на катови 2
Број на купатила 2

ВО БЛИЗИНА НА ПРИРОДНИОТ РЕЗЕРВАТ ЈАСЕН, ОДЛИЧНА КУЌА, ДЕЛ ФАСАДА СО ПРИРОДЕН КАМЕН, СО ГОЛЕМО ДВОРНО МЕСТО, ВО ПЛАНСКА ВИЛСКА НАСЕЛБА, ЗА ОДМОР И ЖИВЕЕЊЕ, ВО БЛИЗИНА НА РЕКА, СО ПРЕКРАСЕН ПОГЛЕД И МЕСТОПОЛОЖБА, СО ВОДА, СТРУЈА, ПАРНО ГРЕЕЊЕ, КАМИН, ПВЦ ДОГРАМА СО ТЕРМОПАН СТАКЛО, ПРИЗЕМЈЕ СО ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ 41М2, ПРВ КАТ СО ГОЛЕМА ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА КУЈНА И САНИТАРЕН ЈАЗОЛ ОД 68М2 И ТЕРАСА, МАНСАРДА СО 4 СОБИ ЗА СПИЕЊЕ, КУПАТИЛО И БАЛКОН, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 492 М2, ОД КОЈА 400 М2 СЕ КУЛТИВИРАНО ДВОРНО МЕСТО СО ЗЕЛЕНИЛО И ОГРАДА

 ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата