ПЛАНСКА КУЌА СО ДВОР

Реф : ПРЕТОР

Адреса :

ПРЕТОР

Слободно од датум : 26 June 2023

Финансиски информации :

Цена 45 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 88 m²
Land space 500 m²
Ориентација Југ
Број на катови 2

ПРЕТОР, СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА , ЦВРСТА ГРАДБА, СО УРЕДНА ДОКУМЕНТАЦИЈА, СО СТРУЈА И ВОДА, СО ВГРАДЕНА КУЈНА, КОРИСНА ПОВРШИНА НА ПРИЗЕМЈЕ, 44М2 + ПОКРИЕНА ТЕРАСА ОД 13М2, ГОРЕ, СО ВНАТРЕШНИ СКАЛИ УШТЕ ПОВРШИНА ОД 44 М2 И ТЕРАСА ОД 9 М2. ДОЛУ ИМА ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА КУЈНА, КУПАТИЛО, А ГОРЕ 2 СПАЛНИ СОБИ, САЛОН И КУПАТИЛО. ПРЕД КУЌАТА ИМА УРЕДЕН ДВОР, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА ОКОЛУ 500 М2, КУЌАТА Е ВЕРТИКАЛНА ПОДЕЛБА ОД ЕДЕН ЦЕЛ ОБЈЕКТ, ФИЗИЧКИ ОДДЕЛЕНА СО ЅИД. ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата