за продажба

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПРЕТОР, ВИЛСКА НАСЕЛБА, КУЌА, КАРАБИНА ( Реф : PRETOR VILSKA NASELB)
Повеќе
Цена : 19 500 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА СО ДВОР ( Реф : ПРЕТОР)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Land space : 500 m²
Повеќе
викенд куќа со двор ( Реф : нижеполе)
Повеќе
Цена : 48 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
ГРАДСКИ ПАЗАР, СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ СО ДУЌАН И ДВОР ( Реф : К2108)
Цена : 59 900 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ЗА ОДМОР И ЖИВЕЕЊЕ ( Реф : ЈАСЕН)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Land space : 500 m²
Повеќе