за продажба

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : Д268)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 9 m²
Land space : 31 m²
Повеќе
ОБЈЕКТИ СО СЕ БИЗНИС ( Реф : Д257)
Повеќе
Цена : 450 000 €
Простор (ефективен) : 400 m²
Land space : 1 400 m²
Повеќе
ОБЛАСТА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН ( Реф : Д244)
Цена : 17 000 €
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА КАТ ВО ТРГОВСКИ КОМПЛЕКС ( Реф : Д241)
Цена : 15 000 €
Простор (ефективен) : 24 m²
Повеќе
НОВ ПАЗАР ( Реф : Д238)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 16 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ( Реф : Д235)
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 304 m²
Land space : 70 m²
Повеќе