за продажба

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ГРАДЕЖЕН ПЛАЦ 5140М2 И ОБЈЕКТИ 3200 М2 ( Реф : Д305)
Цена : 1 154 000 €
Простор (ефективен) : 3 200 m²
Land space : 5 140 m²
Повеќе
ДУЌАН, НОВА БИТОЛА ( Реф : Д293)
Повеќе
Цена : 27 500 €
Простор (ефективен) : 39 m²
Повеќе
ДУЌАН СУТЕРЕН 24 М2 И ПРИЗЕМЈЕ 25 М2 ( Реф : ОБЛАСТА)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2 ( Реф : ДУЌАН)
Повеќе
Цена : 18 500 €
Простор (ефективен) : 22 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН ( Реф : Д281)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА ( Реф : Д273)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ГРАДБА НА НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА ( Реф : П485)
Цена : 25 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ИЛИ ПРОДАВА РЕНОВИРАН МАГАЦИН ( Реф : D269)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 1 400 m²
Повеќе
ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА ( Реф : Д268)
Цена : 25 000 €
Простор (ефективен) : 9 m²
Land space : 31 m²
Повеќе