ЦЕНТАР, ДУЌАН - КАНЦЕЛАРИЈА

Реф : Д310

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 28 October 2021

Финансиски информации :

Цена 19 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 19 m²
Ориентација Северозапад
Број на катови 1

Д310, ЦЕНТАР, ДУЌАН, ПРВ КАТ, 19М2 ЗА 19.000 ЕВРА

 ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата