ДУЌАН ВО СТАРАТА ЧАРШИЈА

Реф : Д268

Адреса :

СТАРА ЧАРШИЈА
Битола

Слободно од датум : 30 January 2019

Финансиски информации :

Цена 25 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 9 m²
Land space 31 m²
Ориентација Југ
Д268, СТАРА ЧАРШИЈА, ДУЌАН ОД 9М2 И ДВОР ОД 31М2, 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата