НОВ ПАЗАР

Реф : Д238

Адреса :

НОВ ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 07 June 2017

Финансиски информации :

Цена 20 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 16 m²
Број на соби 1
Број на катови 1
Број на купатила 1
Д238, НОВ ПАЗАР, ДУЌАН, 16 М2 СО САНИТАРЕН ЧВОР, СО ИЗЛОГ, КОМПЛЕТНО ГОТОВ, 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата