ДУЌАН ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР

Реф : Д313

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 13 May 2022

Финансиски информации :

Цена 60 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 41 m²
Број на тоалети 1
Д 313, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА ДУЌАН,  НА ПРИЗЕМЈЕ, 41М2, ИЗЛОГ, САНИТАРЕН ЈАЗОЛ.
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата