за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД513)
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 127 m²
Повеќе
SE IZDAVA NOV DUKJAN ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 115 € / месец
Простор (ефективен) : 25 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР КАРАБИНА ( Реф : ИД509)
Повеќе
Наемнина : 4 € / месец
Простор (ефективен) : 191 m²
Повеќе
ДВА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : ИД506)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 220 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : ИД502)
Повеќе
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ ( Реф : МОКЕЛ)
Повеќе
Наемнина : 2 € / месец
Простор (ефективен) : 9 237 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД502)
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД498)
Повеќе
Наемнина : 650 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ489)
Повеќе
Наемнина : 1 200 € / месец
Простор (ефективен) : 360 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : Д489)
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе