ДУЌАН 28М2 ЗА КАНЦЕЛАРИЈА

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР

Финансиски информации :

Наемнина 100 € / месец

Детали :

ИД518, ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДУЌАН НА ПРВ КАТ, 28М2 СО WC, ЗА КАНЦЕЛАРИЈА И СЛИЧНИ ДЕЈНОСТИ, 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА
FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата