СЕ ИЗДАВА АДМИНИСТРАТИВЕН ПРОСТОР

Реф : ИД 511

Адреса :

КАЈ ОПШТИНАТА

Слободно од датум : 10 August 2020

Финансиски информации :

Наемнина 380 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 50 m²
Ориентација Исток
Број на купатила 1
ИД 511, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА ПРИЗЕМЈЕ, 50 М2 СО САНИТАРЕН ЈАЗОЛ, ИСКЛУЧИВО ЗА ЗА КАНЦЕЛАРИСКА РАБОТА
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата