<< Previous

ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Реф : ИД 542

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 04 July 2023

Финансиски информации :

Наемнина 600 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 150 m²
Ориентација Југ
Број на катови 3

ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ, ДУЌАН ОД 51 М2 НА ПРИЗЕМЈЕ И ДВА КАТА ПО 50 М2+ БАЛКОНИ. 

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата