СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

Реф : ИД518

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 07 April 2022

Финансиски информации :

Наемнина 400 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 100 m²
Ориентација Исток
ИД 518, ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ЗА 400 ЕВРА МЕСЕЧНО, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, 100 М2 со 4 ПРОСТОРИИ, КУПАТИЛО, МАЛА КУЈНА ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата