за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД 542)
Повеќе
Наемнина : 600 € / месец
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД532)
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД518)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
НАЈЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД527)
Повеќе
Наемнина : 800 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
НА ПАТОТ ЗА ГРЦИЈА, СЕ ИЗДАВА МОДЕРЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД525)
Повеќе
Наемнина : 3 500 € / месец
Простор (ефективен) : 430 m²
Land space : 620 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВ ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ХОТЕЛ КАЗИНО ДИСКО ( Реф : ДИ490)
Повеќе
Наемнина : 1 350 € / месец
Простор (ефективен) : 330 m²
Land space : 1 338 m²
Повеќе
ДУЌАН 28М2 ЗА КАНЦЕЛАРИЈА ( Реф : ЦЕНТАР)
Наемнина : 100 € / месец
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВНО ПРОДАЖЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД516)
Наемнина : 2 000 € / месец
Простор (ефективен) : 790 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА АДМИНИСТРАТИВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД 511)
Наемнина : 380 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД513)
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 127 m²
Повеќе