ДУЌАН ВО СТАРА ЧАРШИЈА

Реф : 63722d85e50b6

Адреса :

СТАРА ЧАРШИЈА
Битола

Слободно од датум : 14 November 2022

Финансиски информации :

Цена 175 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 40 m²
Д318, СТАРА ЧАРШИЈА, ЗА 175.000 ЕВРА, СЕ ПРОДАВА ДУЌАН, НА НАЈПРОМЕТНА УЛИЦА, СУТЕРЕН 20М2, КАТ 20М2 И ПОДРУМ.
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата