РАЗРАБОТЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР

Реф : 2-1492

Адреса :

ДО УЧИЛИШТЕ
Битола

Слободно од датум : 19 April 2022

Финансиски информации :

Цена 42 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 42 m²
Ориентација Југозапад
Број на тоалети 1
ВО БЛИЗИНА НА УЧИЛИШТЕ, РАЗРАБОТЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, НА ПРИЗЕМЈЕ, 42 М2
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата