Деловен простор

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД 542)
Повеќе
Наемнина : 600 € / месец
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
ДУЌАН ВО СТАРА ЧАРШИЈА ( Реф : 63722d85e50b6)
Цена : 175 000 €
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
ДУЌАН ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР ( Реф : Д313)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД532)
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
РАЗРАБОТЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : 2-1492)
Цена : 42 000 €
Простор (ефективен) : 42 m²
Повеќе
ДУЌАН КАЈ АТ ПАЗАР ( Реф : Д300)
Цена : 73 000 €
Простор (ефективен) : 73 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР ( Реф : ИД518)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ ВО ПОРОДИН ( Реф : Д288)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 830 m²
Повеќе
ДУЌАН, ПОКРАЈ ДРАГОРОТ, КАЈ ПАЗАРОТ ( Реф : Д303)
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 28 m²
Повеќе
НАЈЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД527)
Повеќе
Наемнина : 800 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе