Плацеви

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, 2 ПАРЦЕЛИ СО 4 МАРКИЦИ ЗА ГРАДБА ( Реф : 616da2fedd607)
Повеќе
Цена : 159 000 €
Простор (ефективен) : 276 m²
Land space : 464 m²
Повеќе
ПОСЛЕ ДОВЛЕЏИК, ПАРЦЕЛА ( Реф : П519)
Цена : 140 000 €
Land space : 6 292 m²
Повеќе
НИЖЕПОЛЕ, ЗЕМЈИШТЕ ( Реф : П518)
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 3 070 m²
Повеќе
Индустриски пат, плац и објект ( Реф : П514)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Land space : 2 500 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА СО 2 МАРКИЦИ ( Реф : 2-1161)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 300 m²
Повеќе
НИВИ ВО ОКОЛИНАТА НА ДЕМИР ХИСАР ( Реф : П504)
Цена : 2 €
Простор (ефективен) : 2 000 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО МАГАЦИНИ ( Реф : ИД506)
Повеќе
Цена : 300 000 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Land space : 10 000 m²
Повеќе
КАЈ КРОМБЕРГ ( Реф : П492)
Цена : 16 €
Простор (ефективен) : 5 000 m²
Повеќе
ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА 3 СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ ( Реф : П491)
Цена : 18 €
Простор (ефективен) : 3 520 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : П488)
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 105 m²
Повеќе