ЦЕНТАР, 2 ПАРЦЕЛИ СО 4 МАРКИЦИ ЗА ГРАДБА

Реф : 616da2fedd607

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 29 October 2021

Финансиски информации :

Цена 159 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 276 m²
Land space 464 m²
Ориентација Југозапад

ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВААТ ЗАЕДНО ДВЕ СОСЕДНИ ПАРЦЕЛИ СО 4 МАРКИЦИ ЗА ГРАДБА (ОД КОИ ТРИ ПОГОЛЕМИ И ЕДНА ПОМАЛА МАРКИЦА ЗА ПРИЗЕМЕН ОБЈЕКТ) на кои има две семејни куќи со вкупен габарит од 276 м2 дворно место од од 464 м2. 1. Семејна куќа со два стана од 82 кв2 и помошни простории (габарит на куќа 128 м2 и дворно место 472 м2) 2. Семејна куќа од 90 кв2 и помошни простории (габарит 97 м2 и дворно место 268 м2). ОВОЈ ОБЈЕКТ ПОСТОИ НА ЛИЦЕ МЕСТО, ПОДРУМ =93 м2, ПРИЗЕМЈЕ, = 93 м2 И КАТ = 93 м2 не мора да се руши и може да се реновира, реконструира и доградува.


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата