ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СО МАРКИЦА

Реф : П528

Адреса :

БИТОЛА - ПЕЛИСТЕР
Битола

Слободно од датум : 17 June 2022

Финансиски информации :

Цена 97 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 6 000 m²
Land space 8 000 m²
Ориентација Југ
П528, ЗА 12 ЕВРА /М2, СЕ ПРОДАВА НА ПАТОТ ЗА ПЕЛИСТЕР, НА ИЗЛЕЗОТ ОД БИТОЛА, ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ОД 8000 М2 СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА НА 6000 М2 СО ВИСИНА ДО 7 М И НАМЕНА НА ОБЈЕКТИ ОД ЛЕСНА И НЕЗАГАДУВАЧКА ИНДУСТРИЈА.
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата