<< Previous

ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ, ПАРЦЕЛА

Реф : П541

Адреса :

ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ

Слободно од датум : 28 September 2023

Финансиски информации :

Цена 115 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 1 000 m²
Land space 1 000 m²
Ориентација Југ
ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ, СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО ПОВРШИНА ОД 1000 М2, СО 3 МАРКИЦИ (3 УРБАНИСТИЧКИ ПАРЦЕЛИ) ЗА ГРАДБА НА СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ, СО ВИСИНА ДО 8,50 М И КАТНОСТ П+1+ПК СО ВКУПНА РАЗВИЕНА ПОВРШИНА НА СИТЕ ТРИ ОБЈЕКТИ ОД 1000 М2.
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата