НА ПАТОТ ОД БЕНЗИСКА ЗА ПЕЛИСТЕР, ЗЕМЈИШТЕ

Реф : P545

Адреса :

НАД БЕНЗИСКА КОН ПЕЛИСТЕР

Слободно од датум : 05 September 2023

Финансиски информации :

Цена 12 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 3 000 m²

ПАРЦЕЛА, 4 ЕВРА ЗА М2, НАД БЕНЗИСКА, НА ПРАВЕЦОТ КОН ПЕЛИСТЕР, 3000 М2, 12.000 ЕВРА.


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата