ПАРЦЕЛА ЗА КУЌА СТРЧИН

Реф : П528

Адреса :

СТРЧИН

Слободно од датум : 26 September 2023

Финансиски информации :

Цена 39 900 €

Детали :

Land space 524 m²

П528, СТРЧИН, ЗА 37.000 ЕВРА, ПАРЦЕЛА ОД 524 М2
СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА, СО ВИСИНА ДО 8,30 М И ВО ОСНОВА 10 Х 10 М2.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата