ОЛЕВЕНИ, КАЈ ВИКЕНД НАСЕЛБАТА, ЗЕМЈ. ЗЕМЈИШТЕ

Реф : П526

Адреса :

ОЛЕВЕНИ

Слободно од датум : 05 February 2024

Финансиски информации :

Цена 7 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 1 750 m²

П526, ОЛЕВЕНИ, ВО ДЕЛОТ НА ВИКЕНДИЦИТЕ, ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ОД 1700 М2 ЗА 7000 ЕВРА, СО МОЖНОСТ ДА СЕ КОРИСТИ ВОДА.

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата