Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : Н508)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА, 2 КАТА СЕКОЈ ПОСЕБНО ИЛИ ЗАЕДНО ( Реф : Н423)
Повеќе
Цена : 180 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
НОВА КУЌА ЗАД УРЕДОТ ( Реф : K1972)
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА РЕНОВИРАН КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 100 m²
Повеќе