Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

САМОСТОЈНА КУЌА ПОД ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ ( Реф : К1998)
Повеќе
Цена : 30 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
К2161, ЦЕНТАР, КУЌА 90+62М2,+ ДВОР 170М2, ГАРАЖА ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 170 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ГОРЕН КАТ ОД КУЌА ( Реф : К2154)
Повеќе
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СТАРА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2122)
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПЛАНСКА РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К1435)
Повеќе
Цена : 159 000 €
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ЗА ЖИВЕЕЊЕ ИЛИ БИЗНИС ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 185 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СУТЕРЕН, КАТ И МАНСАРДА ( Реф : К2062)
Повеќе
Цена : 145 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА МАЛА ОПРЕМЕНА КУЌА ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН КАТ, ЛАВЧАНСКО ( Реф : ЛАВЧАНСКО)
Наемнина : 95 € / месец
Простор (ефективен) : 85 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА СТРЧИН ОПРЕМЕНА ( Реф : СТРЧИН)
Повеќе
Наемнина : 470 € / месец
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе