Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, МАЛА ПОНОВА ОПРЕМЕНА ПРИЗЕМНА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2166)
Повеќе
Цена : 29 900 €
Простор (ефективен) : 35 m²
Land space : 44 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА, БАИР ( Реф : K2162)
Повеќе
Цена : 87 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2084)
Повеќе
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ( Реф : K2118)
Повеќе
Цена : 115 000 €
Простор (ефективен) : 350 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА КАЈ ОФИЦЕРСКИ ( Реф : K2152)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Land space : 13 m²
Повеќе
САМОСТОЈНА КУЌА СО ГАРАЖА И ГОЛЕМ УРЕДЕН ДВОР ( Реф : K2138)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2099)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Land space : 16 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ОДЛИЧНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2082)
Повеќе
Цена : 160 000 €
Простор (ефективен) : 260 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К2048)
Повеќе
Цена : 72 000 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, РЕНОВИРАНА КУЌА, ДВОР, ГАРАЖА ( Реф : К1955)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Land space : 80 m²
Повеќе