Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

БАИР, НОВА КУЌА СО 300М2 КОРИСНА ПОВРШИНА ( Реф : К2182)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 290 m²
Land space : 8 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО ЦЕНТАР НА 2 КАТА ( Реф : К1955)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 132 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР, ПРОМЕТНА УЛИЦА ( Реф : K2174)
Повеќе
Цена : 49 500 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К2181)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 370 m²
Land space : 280 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ КАЈ МУЗИЧКО ( Реф : K2115)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КУЌА СО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2175)
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 125 m²
Повеќе
К2173, ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА 110М2 И ДВОР 30М2, ПВЦ, ФАСАДА ( Реф : К2173)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
БАИР, (ВИСОКО) ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2155)
Повеќе
Цена : 27 900 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
К2170,КАТ ОД КУЌА 90М2 +50М2 СУТЕРЕН, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : K2170)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
СТРЧИН ПОКРИЕНА КАРАБИНА ( Реф : k2156)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 200 m²
Повеќе