Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОД ПАЗАРОТ, ОДРЖАНА КУЌА СО ДВОР И МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2224)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 146 m²
Land space : 111 m²
Повеќе
НАД ЧИНАРОТ, КУЌА ЗА 2 ФАМИЛИИ ( Реф : K2081)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
ПРИЗЕМНА КУЌА ( Реф : К2215)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА, ДЕЛ КАРАБИНА ( Реф : К2218)
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Land space : 20 m²
Повеќе
КУЌА НА БАИРОТ СО 2 СТАНА ( Реф : К2214)
Повеќе
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 35 m²
Повеќе
НОВА КУЌА СО ДВОР ( Реф : КРАВАРИ)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 1 000 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : К2052)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 106 m²
Land space : 116 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА НА 2 КАТА ( Реф : НОВА БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
КУЌА НА 2 КАТА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2192)
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 186 m²
Land space : 240 m²
Повеќе
НАД ЦРН МОСТ РЕНОВИРАНА ОПРЕМЕНА КУЌА ( Реф : К2202)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 120 m²
Повеќе