Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАНА САМОСТОЈНА КУЌА ( Реф : К2236)
Повеќе
Цена : 75 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 44 m²
Повеќе
КУЌА, ДВОР, НИВА ( Реф : СЕЛО ДО БИТОЛА)
Цена : 21 500 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 4 000 m²
Повеќе
ДО ПАЗАРОТ, КУЌА СО ДВОРЧЕ РЕНОВИРАНА ( Реф : ДО ПАЗАРОТ)
Повеќе
Цена : 31 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
КУЌА СО МАРКИЦА ( Реф : K2234)
Повеќе
Цена : 21 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 112 m²
Повеќе
ОУ СТИВ НАУМОВ, ПАРЦЕЛА СО СТАРА КУЌА ( Реф : ПАРЦЕЛА )
Повеќе
Цена : 60 000 €
Land space : 268 m²
Повеќе
НОВА ОПРЕМЕНА КУЌА ВО СТЕЊЕ ( Реф : СТЕЊЕ)
Повеќе
Цена : 180 000 €
Простор (ефективен) : 222 m²
Land space : 728 m²
Повеќе
КАОУ СТИВ НАУМОВ, КУЌА СО ГАРАЖА ( Реф : К2223)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 134 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА ( Реф : К2226)
Повеќе
Цена : 24 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН КОМПЛЕКС, ГОРНО ОРИЗАРИ ( Реф : Г.ОРИЗАРИ)
Цена : 550 000 €
Простор (ефективен) : 610 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
БАДЕМБАЛАРИ, КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2225)
Цена : 10 900 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Land space : 53 m²
Повеќе