КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ КАЈ МУЗИЧКО

Реф : K2115

Адреса :

КАЈ МУЗИЧКО

Слободно од датум : 18 November 2020

Финансиски информации :

Цена 55 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 150 m²
Land space 100 m²
Ориентација Југоисток

К2115, СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА, ГАБАРИТ 97М2 СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 72 (СУТЕРЕН) +78 М2 (КАТ), ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ ОД 18М2 И ДВОРНО МЕСТО ОД 77 М2


СО МОЖНОСТ ЗА РЕНОВИРАЊЕ, РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА НА НОВ ОБЈЕКТ СО ВИСИНА ДО 8,50 М
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата