САМОСТОЈНА КУЌА СО ГАРАЖА И ГОЛЕМ УРЕДЕН ДВОР

Реф : K2138

Адреса :

НАД ЦРН МОСТ

Слободно од датум : 18 November 2020

Финансиски информации :

Цена 55 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 100 m²
Land space 250 m²
Број на соби 6
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
Број на купатила 1
Број на тоалети 2
К2138, НАД ЦРН МОСТ, САМОСТОЈНА КУЌА СО ГОЛЕМ УРЕДЕН ДВОР, ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ И ГАРАЖА, КУЌАТА ПОЛОВИНА Е СО АБ ПЛОЧА, ВО МИРНА И ТИВКА ОКОЛИНА, ПРИЗЕМЈЕ И КАТ ВО КУЌАТА ПО 47М2, ПОМОШЕН ОБЈЕКТ УРЕДЕН ЗА ЖИВЕЕЊЕ, БЕХАТОН ПЛОЧКИ И ТРЕВНИК, СО УРЕДНИ ДОКУМЕНТИ, ВСЕЛЛИВА , ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 340 М2
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата