за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К2181)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 370 m²
Land space : 280 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ КАЈ МУЗИЧКО ( Реф : K2115)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КУЌА СО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2175)
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 125 m²
Повеќе
К2173, ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА 110М2 И ДВОР 30М2, ПВЦ, ФАСАДА ( Реф : К2173)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
БАИР, (ВИСОКО) ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2155)
Повеќе
Цена : 27 900 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
К2170,КАТ ОД КУЌА 90М2 +50М2 СУТЕРЕН, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : K2170)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
СТРЧИН ПОКРИЕНА КАРАБИНА ( Реф : k2156)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, МАЛА ПОНОВА ОПРЕМЕНА ПРИЗЕМНА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2166)
Повеќе
Цена : 29 900 €
Простор (ефективен) : 35 m²
Land space : 44 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА, БАИР ( Реф : K2162)
Повеќе
Цена : 87 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ДВЕ КУЌИ СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2084)
Повеќе
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 160 m²
Повеќе