за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СМИЛЕВСКИ БАИР , РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К2180)
Повеќе
Цена : 25 500 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
ЦЕНТАР КУЌА НА 2 КАТА И МАЛ ДВОР ( Реф : К1839)
Цена : 22 000 €
Простор (ефективен) : 78 m²
Land space : 10 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ СТАРА КУЌА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2191)
Цена : 30 500 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
КУЌА СО ГАРАЖА, ТЕРАСИ, БЕЗ ДВОР ( Реф : K-2184)
Повеќе
Цена : 18 900 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
НОВА БОЛНИЦА, РЕНОВИРАНА ПРИЗЕМНА КУЌА ( Реф : К2186)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 43 m²
Land space : 170 m²
Повеќе
КУЌА СО ГАРАЖА ТЕРАСИ, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2187)
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Повеќе
БАИР, НОВА КУЌА СО 300М2 КОРИСНА ПОВРШИНА ( Реф : К2182)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 290 m²
Land space : 8 m²
Повеќе
ПЛАНСКА КУЌА ВО ЦЕНТАР НА 2 КАТА ( Реф : К1955)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 132 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР, ПРОМЕТНА УЛИЦА ( Реф : K2174)
Повеќе
Цена : 49 500 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 30 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ( Реф : К2181)
Цена : 280 000 €
Простор (ефективен) : 370 m²
Land space : 280 m²
Повеќе