за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАРА КУЌА СО ДВОР И МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : 2281)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ЗА РЕНОВИРАЊЕ ( Реф : ЈЕНИ МААЛЕ)
Повеќе
Цена : 29 999 €
Простор (ефективен) : 92 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР + можност за надградба ( Реф : K1795)
Повеќе
Цена : 100 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
СТАРСКИ ДОМ, КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2255)
Повеќе
Цена : 63 000 €
Простор (ефективен) : 125 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
МАЛА КУЌА СО МАРКИЦА ( Реф : К2272)
Повеќе
Цена : 20 000 €
Простор (ефективен) : 34 m²
Land space : 32 m²
Повеќе
ЈЕНИ МААЛЕ, КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2176)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 60 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2268)
Повеќе
Цена : 200 000 €
Простор (ефективен) : 244 m²
Land space : 66 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА СО СТАРА КУЌА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2247)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
АТ ПАЗАР, КУЌА СО 2 МАРКИЦИ ( Реф : К2257)
Повеќе
Цена : 46 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, КУЌА СО ДУЌАН ( Реф : К2220)
Повеќе
Цена : 180 000 €
Простор (ефективен) : 190 m²
Land space : 43 m²
Повеќе