ПРВ КАТ ЗА ЖИВЕЕЊЕ ИЛИ БИЗНИС

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 04 September 2020

Финансиски информации :

Наемнина 185 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 80 m²
Land space 200 m²
Број на соби 4
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на купатила 1
ЦЕНТАР, БЛИСКУ ДО ШИРОК СОКАК, СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН СТАН ОД КУЌА СО 2 СТАНА, (како во зграда) ЗА ЖИВЕЕЊЕ ИЛИ КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР
 
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата