<< Previous

АТ ПАЗАР, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН КАТ ОД КУЌА

Реф : АТ ПАЗАР

Адреса :

АТ ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 29 May 2023

Финансиски информации :

Наемнина 450 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 80 m²
Land space 100 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на купатила 1
АТ ПАЗАР, СЕ ИЗДАВА ЗА 450 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА (СО ВКЛУЧЕНИ ТРОШОЦИ), ОПРЕМЕН ГОРЕН СПРАТ ОД КУЌА, СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, ТЕРАСА И ДВОР, ДНЕВНА СО ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, СПАЛНА СОБА СО ДУПЛИ ЛЕЖАЈ, И ДЕТСКА СОБА СО 2 ЕДИНЕЧНИ КРЕВЕТИ. ВО КУЌАТА НЕ ЖИВЕЕ НИКОЈ ДРУГ.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30,
ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404,
ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата