СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА НА 2 КАТА

Реф : НОВА БИТОЛА

Адреса :

НОВА БОЛНИЦА

Слободно од датум : 19 April 2022

Финансиски информации :

Наемнина 400 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 120 m²
Број на спални 4
Ориентација Север Југ
Број на катови 2
Број на купатила 2
НОВА БОЛНИЦА, СЕ ИЗДАВА ЗА 400 ЕВРА МЕСЕЧНО, ДВОСПРАТНА ОПРЕМЕНА КУЌА, СЕКОЈ КАТ МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА ПОСЕБНО, (МОЖИ И ЗА РАБОТНИЦИ)
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата