СТАРА КУЌА ЗА ГРАДБА ИЛИ РЕКОНСТРУКЦИЈА

Реф : ЈЕНИ МААЛЕ

Адреса :

ЈЕНИ МААЛЕ
Битола

Слободно од датум : 14 May 2024

Финансиски информации :

Цена 34 900 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 95 m²
Land space 84 m²
Ориентација Север Југ
Број на катови 2
ЈЕНИ МААЛЕ,  НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА, СО ИЗЛЕЗ НА 2 УЛИЦИ, СЕ ПРОДАВА КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ЗА ГРАДБА, СО ПОВРШИНА ОД 41М2 НА ПРИЗЕМЈЕ И 54М2 НА КАТ, ИЛИ ВКУПНО 95М2, И ДВОРНО МЕСТО ОД 84М2.
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата