ОПРЕМЕНА КУЌА СО ДВОР

Реф : НАД ТРЕТА РЕОНСКА

Адреса :

НАД ТРЕТА РЕОНСКА
Битола

Слободно од датум : 14 May 2024

Финансиски информации :

Цена 70 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 97 m²
Land space 70 m²
Ориентација Северозапад
Број на катови 2
Број на купатила 2
НАД ОБЛАСТА, СЕ ПРОДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА,  ПРИЗЕМЈЕ 47М2 И КАТ 50М2 СО ПОМОШЕН ОБЈЕКТ ВО ДВОРОТ 8М2 И ДВОР 70 М2.
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата