КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА

Реф : АТ ПАЗАР

Адреса :

АТ ПАЗАР

Слободно од датум : 02 April 2024

Финансиски информации :

Цена 39 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 89 m²
Land space 74 m²
Ориентација Север Југ
Број на катови 2
Број на купатила 1

АТ ПАЗАР, КУЌА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА ИЛИ ГРАДБА, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 134М2, ПОСТОЕЧКИ ОБЈЕКТ КОЈ СЕ СОСТОИ ОД СУТЕРЕН 43 М2 И ПРИЗЕМЈЕ 46 М2, СО ДВОРНО МЕСТО ОД 70 М2. КУЌАТА ИМА ИНСТАЛИРАНО СОПСТВЕНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ И МОНТИРАНО ПОДНО ГРЕЕЊЕ. ДВОРОТ Е МАЛ, 11М2.

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата