ЦЕНТАР, НОВА КУЌА, БЕЗ ДВОР

Реф : К2279

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 05 March 2024

Финансиски информации :

Цена 79 900 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 170 m²
Ориентација Југоисток
Број на катови 4
Број на купатила 3

ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА НОВА КУЌА, 170М2, СО АРМИРАНО БЕТОНСКА КОНСТРУКЦИЈА, НА 4 НИВОА СО СЕ МАНСАРДА, ДЕМИТ ФАСАДА СО 10-КА СТИРОПОР, ПВЦ ДОГРАМА, ПОГОЛЕМИОТ ДЕЛ УРЕДЕНА, А ПОМАЛ ДЕЛ ВНАТРЕШНО НЕДОВРШЕНА, БЕЗ ДВОР.
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата