КУЌА СО ПЛОЧА И ДВОР

Реф : К2269

Адреса :

ЈЕНИ МААЛЕ

Слободно од датум : 29 April 2024

Финансиски информации :

Цена 39 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 180 m²
Land space 77 m²
Ориентација Север Југ
Број на катови 2

К2269, ЈЕНИ МААЛЕ, ПЛАНСКА КУЌА, ЗА РЕНОВИРАЊЕ, СО АБ КОНСТРУКЦИЈА, КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПРИЗЕМЈЕ 79М2 И КАТ 79М2 И ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА ОД 21М2, СО ДВОРНО МЕСТО ОД 77М2, ЦЕЛА ПАРЦЕЛА 210М2. 

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата