НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ

Реф : К2267

Адреса :

НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕВ

Слободно од датум : 30 May 2024

Финансиски информации :

Цена 34 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 60 m²
Land space 145 m²
Ориентација Југоисток
Број на купатила 2

К2267, НАД ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ, СЕ ПРОДАВА КУЌА СО ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ И ДВОРНО МЕСТО ОД 145м2. ЦЕЛА ПОВРШИНА НА ПАРЦЕЛАТА Е 266 м2. КУЌАТА ИМА ВНАТРЕШНА ПОВРШИНА ОД 43М2, ПОДРУМ 17 М2, ПОМОШНА ПРОСТОРИЈА ВО ДВОРОТ ОД 18М2 И ДРУГИ СОДРЖИНИ: НАСТРЕШНИЦА ЗА КОЛА, ТЕРАСА, ДРВАРНИЦА, БАЛКОН, ОГРАДА, ПРИСТАП СО КОЛА ОД УЛИЦА. ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА СЕ РАБОТИ НА ТЕРЕН, КОНТАКТ САМО НА 070 339 404, ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата